Ade tak yang ibu2 kat sini sakit waktu bersama suami??

Awal² pregnant xde plk sakit mse bersma. Bile dh kndungan masuk third trimester sakit plk bila buat seks dgn suami. Kenapa ya ? Then sy lasung xde keinginan nk bersama😞 sian kat suami..#PleaseAdvice #firstmom

8 Các câu trả lời

sakit di bhgian mana tu sis? kalau 3rd trimester,air mani tu dia akan trigger contraction. sy pon jd xsuka n xbest bla lpas bersama tu rasa sakit. kt miss V lg la sakit mcm nk runtuh😅 lpas bersama tu,kena rehat baring tdo dlu. xkira la bersama wktu mlm or pgi. jgn p bantai buat keje2 rumah. mmg akan rasa xselesa di kwsn miss V

2y trước

syarifah hadirah patutnya xde sakit semasa bersama tu. sis dh cek dgn doc,uri semua ok? time nk bersama sakit tu,sbb kurang foreplay,kurangnya pelincir. tu nk masuk jd kering. sebelum bersama tu,p kencing siap2,buang semua. kalau time bersama keluar air tu,mybe squirting 😅

Sy ada tgk dekat ytube pasal seks smsa preggy,dlm vdeo tu terangkan normal untuk wanita mngandung hilang rasa ingin bersama suami akibat ada 1 hormon yg terhasil smasa mengandung,sis kena bincang dengan suami,lps tu ada posisi yang boleh mngurangkan sakit semasa bersama,apa2pun semoga urusan sis dipermudahkan..

2y trước

saya dh try position lain xjln jugk still rase skit smpai nk terkncing..

Berbincang dgn suami mmg natural gitu .. smp abis pantang. Blh buat tp pilih position yg selamat dan berhati hati. Ye tanggungjwb isteri kan tp suami blh pahami sbb baby dia dah membesar kat laluan menekan..insha allah

2y trước

sis kena bincang dgn hubby moga dia akan dipermudahkan memahami. Jgn amik risiko jika x blh buat waktu nie

Saya pun xde keiniginan nak bersama…tapi nak x nak kene la layan suami……kesian dia……memang kering…sebab hormon….beli lah pelincir….ada jual utk ibu mengandung……

its normal sis. sebab baby dah ada dilaluan. i pun mcm tu. tapi try position lain. then i pun dah nak dekat bersalin tak ada nafsu serius ckp. sebab sakit

2y trước

ouhhh.. yeke.. okey, phm.. yer betol rase smpai nk terkncing😅

cuba position lain yg kurang sakit. melayan suami kan tanggungjawab isteri. slow talk balik dgn suami ye. ada suami faham je sbb isteri hamil

sya pon sma rsa sakit & tiada keinginan untuk brsama... Alhamdulillah cik suami sngt memahami

Saya pakai tangan je main kat luar.