Assalamualaikum... Hai mummy nak tya.. Saya dah 36minggu 2hari.. Semalam ada sakit pinggang dgn rasa senak tapi tak ada tanda pun yg keluar.. Patut ka pergi hospital

Ataupun abaikan

2 Các câu trả lời

Kalau sakit pinggang lebih kerap mungkin masa nak lahir. Saya lahir anak sakit pinggang sampai lahir. Tak ada sakit perut.

Xyah lg sis.. nnti hospital suruh balik smula.. biar betol2 ade tanda nk beranak..keluar darah, air ketuban pecah..