cara turunkan berat badan

asssalamualaikum mommy2 smua.. sy nak tny.... mcm mna xnk berat bdn naik byk eh?? skrg sy dh trimester 3...bert cpt naik haa

13 Các câu trả lời

sy seminggu naik 1 kg🤣🤣skrg dh 38 week ni nurse sruh cek teknn drh selang 1 hari..

3y trước

wah.... hahha sy 6/9 check berat kt klinik desa 60kg...8/9 mnum air gula... brat 62kh...cpt nau naik 2 kg haa🤣

sama sis,, berat sye pun naik mendadak,,

3y trước

ouh,, sye berat naik mendadak selalu pergi kk,, haritu kena ambik darah utk thyroid sye pun xtahu kenapa,,, doakn sye dgn baby sihat ya sis,,

kurangkan karbohidrat, lebihkan protein