37 weeks due 22/11

asssalamualaikum.. hai nk tny, ad x momy y due date 22/11 tp dh slmt bersalin? sy 37w...neves jgk nih haa nk tggu bby kuaq. tp xda tnda2 lgi nih#ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

15 Các câu trả lời

Saya 37week due 23.11.2021 tpi blum Ada tanda2

3y trước

sy pon dh 38weeks 5 day... xda lagi tanda nak brslin haa....

sy due date 10/11.. tp rasa mcm bby xnk kua lagi je ni😅😅

3y trước

uish.. xlma dh tuuu lgi smnggu haa.... moga urusan awak bersalin dipermudahkn yaa...

samalah 22/11 tak bersalin lagi ni🤣

3y trước

haa sma mcm sy haaa....ny esok dh due date haa... tp xda lgi tnda2 nak brslin... rsau overdue ja... sis dh brslin ka?

sy 18/11 nie.

3y trước

due date sama 18/11 ...tpi baby nk kluar awal😚

sy 25/11

3y trước

xlari jauh tarikh kita🙈