buang i besar jd wrna htam

Assmlkm...maaf tmpang tye...kalau buang i bsar jd wrna htam glp ape tnda ek..kndungn bru 7mnggu

19 Các câu trả lời

Normal lh tu sis, disebabkn Kita ambil ubat tmbh darah yg kk bagi tu mmg air besar jadi warna hitam&hijau gelap.Dulu pun sy tkejut sbb mula nurse x bagitau,sy ingatkan mungkin disebabkan pregnant byk sgt mkn sayur🤭🤭🤭sekali nurse kata tu disebabkan ubat tmbh darah yg Kita mkn tu, terus rasa nk gelak pula😅😄.

Salam.. Sis makan vitamin yg diberi oleh klinik? Supplement iron tu mmg akan sebabkn tinja jadi gelap

Kdg2 suppliment or vit yg kita amik...tp sis boleh refer pda KK or doc utk lbih jelas..

Kalau makan ubat zincofer ngn tingkat kan darah ty memang najis colour hitam 😂

Klu ad mkn vit klinik bg normal..iron tablet tue buat najis berubah warna..

Ooo..baru tauu..dari aritu lagi trtanya3..apsal laaa gelap plak dia..hihi

Normal sis kalau makan ubat iberet atau ubat tambah darah yg lain....

kalau mkn ubat y mngandungi iron mmg ler kaler itam najisnya....😅

normal kalau mkn ubat.. tu tndanya ubat terserap elok.. hehe

Normal sbb kita mkn ubat tmbh darah tu sis...