Cerita Karton

Asslmkm dan salam sejahtera...hai semua.. sy nk tanya..betul ke time tgh pregnant nii..kita x leh tgk cite karton ...means mcm kungfu panda minions ???

12 Các câu trả lời

skg sy prgnant..ank kcik sy umk stahun 6 bln ni sbuk hari2 nk ajak sy tgk kartun upin ipin dgn didi n frends..rsanya xde effect pape kot..kdg2 cite goku pn sy tgk..hahaha

5y trước

tau xpe..kdg2 suami pn tgur,xbosan ke stiap hari kartun je..tp nk wt cmne..dh ank prtama dye yg ajak tgk.kte pn join ler skali..hahahaha

Boleh tapi niat dalam hati ‘’YALLAH AKU MOHON PADAMU JANGAN BERKENAN KEPADA ANAKU’’

5y trước

inshaallah..aminn😇

booeh je. sy tgok kartun gelak bnyk. hepy sokmo. bgus ntuk bby

5y trước

kann...kang tegk cite sedih..teremo pulak..hee tq awk☺️

Waalaikumsalam sis.. Boleh je sis.. Think positive ❤

5y trước

kan...alwys positif..tq aw😘

baru tgk kungfu panda tadi. 😂

Err knp x bole tgk ye 😅

5y trước

Sbb skrg sy minat tgk cite power rangers.

Bolehhhhhh takda masalah

Boleh lah

Boleh..

Boleh jer xdek mslh.ni msti ad org bgtau nnti trkenan dkt ank kn😂.huhu sy dlu time preggy suka tgok cite hntu.

5y trước

ahaa awk..ada org ckp takot baby kenan..sy layn karton..sbb comey pulak..pastu kelaka..😂😂...