Ubat minyak cap kapk atau balm tiger

Asslm sy nk tnya mngenai ubt2 angin tu . Sy ad masalh nk muntah2 mcm masuk angin , lepastu utk kurangkn rasa tu saya sapu minyak tu di bhagian atas perut sy. Xpe ke?

2 Các câu trả lời

Kalau ikut kami sis..minyak kapak tu tidak baik untuk baby dalam kandungan...biasa semua ibu mengandung pakai.minyak kayu puti saja..kalau balsem..bole ..jangan minyak kapak sis..bahaya untuk kulit baby dalam perut..tu pengalaman saya la sis..

Boleh je sis. Sapu kat dada & belakang badan je tau. Lega skit rasa tu 🥰