Hye mummy²

Asslamulaikum doa kan saye di permudahkan urusan b'salin dah 39 minggu baby aktif tendang mengeliat je tak nk kuar² . .ade tips tak mummy semua hari² senam dgn turun naik tangga . .

2 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Moga dipermudahkan urusan sis. Due kita dekat2 ja... Moga kita dapat bersalin normal. Amin. Baby nak tunggu ibunya beraya dulu lah tu...

6mo trước

itu lah sis . .amin² . .tak b'salin jugak kena serah diri 17/4 sptut due date 11/4

Mudahan Allah kurniakan kelahiran selamat.

6mo trước

Sama