Perut cramp 11 weeks

Asslamualaikum mommies semua normal ker kalau perut rasa mcm cramp/rasa nk buang air besar ha mcm tu. Dlm masa 2 hari ni rasa mcm tu.

6 Các câu trả lời

waalaikumsalam...sama..sy prengnt ank pertama...perut akn cramp yg menyengat .tp normal sbb rahim nk mengembang..sy kalau cramp sy akn bawa makn sesuatu mcm roti or sbgainya ..nanti cramp akn beransur hilang... alhamdulilah skrg dh 35 week🤗

Waalaikummusalam. Sama saya pun 11 weeks dan rasa benda yang sama. Rasa cramp sampai ke punggung macam nak buang air besar

2y trước

Lega rasa bila ada yg sama simptom☺️

waalaikumussalam...normal je sis sbb rahim mengembang baby nk mmbesar hehe🥰

sy skg bru rse week 9 perut memulas cmtu angin kot

Sy 6w rasa mcm tu juga