SUSU YANG SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG

Asslamualaikum momies n bakal momies... sy bru check up smlm n doc sahkn preggy.. alhamudulillah syukur penantian selama 2tahun (pjj dgn suami dr kwin )🤲🏻✨...anak first😍.. so taktau sgt susu yg bagus utk ibu mengandung🥴🤦🏽‍♂️... any suggstion momies??

12 Các câu trả lời

sy mula2 minum susu Anmum rasa plain, sedap boleh telan msuk tekak dan rasa smangat je nk minum tiap hari. (sy jnis tk suka susu, sllu loya bila bau susu) tp Anmum mmg boleh masuk dgn saya tp lps tu sy try Similac Mom sbb saje nk tukar tgk dia ck khasiat lbih bagus, terus mnyesal sbb susu jnis brketul, susah larut lps tu bau kuat dan terpaksa telan rasa nk muntah. Tk habis pun minum 😅. Ni nk minum Anmum balik, tk brani try susu lain takut jadi bnda yg sama.

frisomum. takde bau, tak manis. sedap. lawaskan pembuangan 👍🏻👍🏻 lagi 1 susu kambing karihome pun okay kalau tak nak susu lembu. freshmilk pun boleh. susu pregnant nie kena banyak cuba sis. ramai suggest enfamama kan tapi utk saya enfamama tak boleh telan, ada bau and manis. kena try banyak susu yg kena dengan tekak. lain org lain selera.

Waalaikumussalam, apa2 susu pun boleh mommy. Macam saya, saya minum fresh milk dan anmum. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Saya minum susu HL je senang nk minum trus tuang.. hehee.. dalam tu ada folic acid juga..

waalaikumusalam..tahniah ye🤗🥰 frisomum gold best..

Saya minum similac mum dgn susu hl

Everyday/Farmfresh 🥰

enfamama vanilla flavor sedap

3y trước

saya minum dari awal mengandung sampai skrg dh 29w still minum lagi

susu mamadil 🤗

Enfamama😄