sedih,bingung dan risau melampauu...

Asslammualaikum ibu² semua....sy nk minta tolong ni..sapa dlm ni ada kes mcm sy ni...alat sulit gatal dan keluar keputihan yg berwarna hijau dan berbau..ni dh kali ke-2 kena...1st hari tu dh check ..dh dbagi ubat insert dlm vagina dan antibiotik...skrg dh habis...kena balik...sy risau ni sbb takut effect ngn baby...kndungn sy dh 11weeks....tolong bagi pndangn dulu ibu²...sapa yg pnhbkena mcm ni

2 Các câu trả lời

sy dulu.macamtu gak.gatal teramat sgt..leps.bersalin automatik hilang. kena refer doc ni.sbb ia bahaya kalau dh brbau dan hijau