macam mana tu ?

Asslammuaalikum mommy2 .. hari nie sja sya da minun 2 biji buah kelapa air n isi skli .. hahaha mcm mna ea bhaya x ye #kandungan nk msok 7 bln

1 Trả lời

Wslm, ok tu sis. Saya dari mula pregnant sampai skrg selalu minum air kelapa. Sekali minum tu habis jugaklah 2 biji kelapa. Kadang2 perut rasa penuh je, kenyang sgt minum air kelapa agaknya. Anak pertama saya rajin jugak minum air kelapa. Bila baby keluar bersih kulitnya.