Kuning baby dan petua

Assapamualaikum semua..saya nak tanya para2 ibu disini...anak saya kene kuning...semalam cek kuning dia 136..dia dah 2 minggu..doktor nak ambik darah dia hari ini nak tengok hati dan tb..saya down sangat kalau tengok anka mennagis sebab ambik darah nie...para2 ibu disini..ada tak petua untuk normalkan balik kuning dia?saya tak sanggup ulang alik pergi klinik cek kuning dia..plese..help#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya

19 Các câu trả lời

Anak saya kuning jugak 2 hari ja pi klinik , saya bagi susu fm dugro setiap 2 jam supaya dia berak warna kuning pekat likat tu alhamdulillah kuning hilang , time ni saya bengkak susu so bagi fm dulu tpi ikut sis asalkan kerapkan susu kan baby smpai dia berak taik kuning betul2 t hrhe