pengelaman

Assalmmualikum semuaa nya, saya sekarng baru first time pergent. Hmm. Tu pun pergent lua nikah 😌 . Semasa sy dngn ex boyfriend sy, diaa nk sy gugurkn kndungan sy... Snggup bli buahh nanas n betik . Sbb dia takk nk tnggung . Hehehe. Tp sy still jga diaa.. saya lewat buat buku pink.. msa tu kndungan sy 19weeks bru sy buatt buku pinkk.. alhamdulilah fmilyy saya dpt terimaa syaa... Sayaa sndiri jgaa kandungann sy ni . Fmilyy ex boyfriend syaa punn backup ex boyfriend sy .. kdng² sy terkenang dngan saya ..

2 Các câu trả lời

jdikn pngjaran, da hikmah d sbalik smua yg trjadi... anggap sja ank yg dkndung sbgai rezeki... ex bf x mo trima, biarkn... yg pnting, bsarkn anak dgan baik...