Stop cucuk depo

Assalamualaikum. Saya nk tnya kpd yg berpengalaman psl cucuk depo. Saya plan nk stop depo slps setahun lebih on perancang sbb berat badan naik mendadak n susah turun,kepala pun kerap pening. Soalan saya ada ke kt sini yg berhnti cucuk depo berat kembali normal? Ke statik begitu je sblm n slps depo pun? #ingintahu

1 Trả lời

waalaikumsalam, hi mommy, kira kuat betul ye mental cucuk depo setahun .. saya skli je cucuk xmampu hadap dah, period smpai sebulan, pastu berat naik mendadak pdahal makan mcm biasa je, muka breakout .. alhamdulillah saya rancang sendiri je skrg, berat turun .. period teratur, tp makan masa jugak ..