11Minggu 1Hari

Assalmamualaikum saya nak tanya , Dalam nie ada tak petua utk hilangkan keputihan semasa hamil nie ... Saya dah 11minggu keputihan ada sikit tapi tak selesa sebab tak pernah alami mcm nie , Boleh tak sesiapa yang tahu petuanya ?? Terima kasih #bantusharing

1 Trả lời

klau ia banyak buat sis x selesa nnt boleh rujuk dgn dktr. nnt dktr akn bg ubat Clotrimazole 500mg Vaginal Tablet. insyaAllah ia akn selesaikn masalah sis.. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

4y trước

Terima kasih sis yer 😘