susu formula

assallamualaikum.nk tanye macam mane ye,sy susu kurang,kalo pam dpt 3oz saja,sy dh mcm2 tukar puting susu botol yg wide neck ape semua tu,yg seakan sama dgn puting ibu,botol susu pom dh mcm2 jenis blh dikira mcm nk buat koleksi,tapi ank stay tolak dgn lidah,susu perah masuk dlm botol pom tk nak minum,susu formula pon tk jln..asyik nak susu gantung je,sbln lg nk tggl p keje,tp ank tknak botol,nk tggl pegi mane2 pom susah..mcm mane ye..ada dk ibu2 y blh bntu sy,bby baru nk msk 3bln??

1 Trả lời

bagi susu dlm botol masa dia betul3 ngantuk nak tido masa tu dia mesti akan hisap jugak.

5y trước

Okey sis,sy try..tq ats perkongsiaan