Tolong jawab

Assalamulaikum...mau tnya kalau dha usia kandungan 36 minggu and berat bby cuma 2.2?? Pa langkah yang harus d buat??tolong2 dulu bha#ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

Waalaikumussalam. Doc ada bagitahu berat baby kecil atau kurang? Jika tiada, InshaAllah takperlu risau. Baby berkembang normal. Puan teruskan pemakanan berkhasiat ya, jgn biar perut lapar 😊 semoga dipermudahkan urusan selalu