Sakit Tapak Kaki

Assalamuallaikum/salam Sejahtera semua mommies...nak tnya normal ke sakit bahagia tapak kaki bila berjalan. Sakit mencucuk bila nak pijak2. Sekarang baru 5 month. Part sakit tu saya bulatkan kat dalam pic di bawah ni. (bukan kaki sebenar ?). Ada x petua atau cara untuk kurangkan sakit ni...

Sakit Tapak Kaki
1 Trả lời

Cuba tgk diagram reflexology. Dr situ akan tau bahagian2 badan yg sakit. Tapak kaki sakit sbb ada bahagian badan lain yg sakit. Just make sure jgn urut tapak kaki selagi belum 6 bln. Boleh menyebabkan keguguran.

5y trước

Oh yeke sis...malam tadi baru suruh husband picit2 mcm tu. Sebab sakit sgt...