cerita sedih sya pada hari ne..

assalamualikum, sya amat teruja bila cek double line.. tapi samar2.. sya pkir itu tanda tlalu awal sa chekup.. dgn sabar mnunggu sminggu.. hari ne sya mnanti kan jawapan... sya p klinik.. buat urin test.. chek klinik negitif.. rasa hampa sangat?doc cuba scan.. doc ckp bila last priod.. 19.10 sya last priod... last ank tahun bila.. 2016 sya bslin czer.. priod mmg xatur dr bslin czer.. dh nk msuk 3tahun baru priod 2x.. sya sngka kan priod ke 2x tu ada lh priod bisa2.. bnyak smpi tumpah darah.. dlm pkiran sya mgkin sbb stahun xpriod.. skli scan dgn tliti.. doc trus ckp mybe bln10 kmu kguguran lh.... bisa klu doble line pn prgnet test awak ada kmungkina awak prgnt ada kmungkinan jga awak kguguran.. sya cuma nk kongsi dgn ibu2 yg hamil d sne.. siapa2 yg mmg xatur priod tu.. awas2 lh klu mmg mau bby.. sntiasa ambil phatian stiap bln.. mna tahu mlekat rezeki d situ .

1 Trả lời

Ada repeat test x lepas sehari test upt? @ just wait 1w terus p scan? ada kemungkinan flase + @ upt rosak

5y trước

😢