doktr pakar nmpk bintik hitam

assalamualikum semua, ingt tak lagi posting sy pada 23/11 yg sy pergi appt di kk dan scan di kk jgk, dokt kata sy tak pregnant dan test upt negative. hari ni 28/11 sy ada appt di hospital melaka bahagian o&g berjumpa dgn pakar. td scan perut dan tvs scan , doktr pakar kata nmpk bintik hitam, kemungkinan pregnant yg baru. lepas tu dia minta sy kena admit wad utk amik darah beta hcg untuk double cnfrm sm ada betul2 pregnant atau darah beku . sy send gambar scan tvs tau. sape ada mcm sy blh shared tak?❤️#pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

doktr pakar nmpk bintik hitam
6 Các câu trả lời

dulu kandungan first sy mcm ni jgk permulaan scan doc nmpk bintik hitam xdpt detect scan kt perut dia detect scan melalui bwh..doc suruh dtg repeat scan lagi 2 minggu alhamdulillah dh nmpk heartbeat & boleh dgr jantung dia, cume takde rezeki utk ank first sy keguguran tahun lepas..moga ade rezeki sis ape pun jgn stress2 doa yg baik2 je

7mo trước

terima kasih awak🥹 doa kan sy tau awak

awak punya kes ni kan. macam boleh masuk medical drama dah tau kita tengok. moga yang elok2 je tau. moga murah rezeki hopefully betul2 kali ni berpenghuni rahim awak 💜💜💜 nanti apa2 update tau!

7mo trước

xde pula awak. hr ni sy g jump pakar dan terus dischard blik

dulu sy punya mcm ni, awal kandungan nampak 1 titik je dan kantung. tvs scan jugak.

7mo trước

doktr ada amik darah beta hcg keputusan

ada kemungkinan jgk ni molar pregnancy. ape2 pun kita doakan yg baik2. semoga ada rezeki

7mo trước

ok awak🥹🥹

7mo trước

yep

Mcm mna perkembangan sis.?

7mo trước

insyllh awk aminnnn❤️