keresahan di hati

assalamualikum semua, hati ni tak tenteram bila check upt negative🥹🥹 tp appoimnt gan doktr 23/11, 31/10 ada check di kk doktr cnfrm kan sy pregnant, adakah sy hamil kembar? tanda2 masih ada dan kadang2 ada terasa denyutan di perut🥹 mcm mn ye ada sape2 pernah jd mcm sy🥰#bantusharing #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Takde kaitan result kejap negative kejap positive dgn kehamilan kembar. Kalau nk confirm, scan ikut bawah

11mo trước

ok terima kasih