GATAL PUTING PAYUDARA

Assalamualikum mommiess, saya mengandung 20 minggu. Saya nak tanya. Normal ke ya dekat puting ada tumbuh macam biji macam kismis lepastu gatal 🫣 #ingintahu #bantusharing

6 Các câu trả lời

sya pun sma 20w dah rasa gatal pastu mcm ade tumbuh kutil halus kcik je dkt tepi2 bkn la kat puting pastu kluar lendir

sy dari 15week suka gatal2, lg2 pakai bra. dok rumah mmg x pakai ler jawapnya selesa skit haha

Samalah sy pulak biji2 halus warna putih . Gatal tu kdg2 jerrr

Saya pun sama 😭 Kadang tu garu2 jadi sakit pulak 😂

sedang alami jgk ni 😅

saya pun samaaaa 😭