HANYA MEMINTA SUMBANGAN

assalamualikum ada sesiapa yg murah hatii untuk menderma barang baby untuk sy tak,,,, sy dah pregnant 8 bulan,,, tapi blum ada barang kelengkapan baby satu pom😔dengan masalah kewangan sy x mmpu untuk membeli barang baby,,, klauu ada spew² yg murah hati bleyh bgii sy barang baby sy hargai sangat²,,,mohon jngan kecam,,,,wlaupom ckit tpiy banyk bermakna bagi orang susah mcm sy😊harap ada ibu² yang boleh bantu sy😞 #NURUL LIYANA ASYIQIN BINTI ABDUL RAHIM #B 7-16 LORONG SAMARINDA 6A TAMAN SERI PROTON 41000 KLANG SELANGOR #infoibuhamil. official #

1 Trả lời

Mungkin boleh letakkan alamat n nme terus..mostly org sekrg beli online n direct post untuk sis 🤗

4y trước

bby boy sis😇