Valid ke tak

Assalamualiakum semua.. nak tanye upt ni line dia warna pink ke hitam ye.. invalid ke?

Valid ke tak
5 Các câu trả lời

Saya dulu mcm ni. Ada bayang2 line. Esoknya bangun je tidur saya test lg sekali nampak line samarrr sgt2. Selang 3 hari test lagi sekali baru pekat.

waalaykumussalam. hm tak sure mcm grey pun ya juga. ni sis snap gambar lepas brp minit? nanti lepas 2 hari sis repeat test ya

yang tak valid bila Line pink tu ada kat t . kalau kat c , belum ada hormon yang lekat tu

msih baru lgi cuba test 2 or 3 hri lgi

2mo trước

Ok

Waalaikumsalam. Valid