urut pantang

Assalamualaimum. Nak tanya mommies dalam ni. Slalu urut bersalin masa bila ya? Lepas pantang atau masa dalam pantang? Terima kasih..

20 Các câu trả lời

Lepas je blek drii hospital esok nye tros ngurut .. Bak kte mak sye .. Lme2 nty msok angin badan 2 ... So kne lah cpt2 urut ..

Masa berpantang,, sy berurut 3 hari ja.. dlm 2 minggu pas bersalin sbb nak fokus anak kuning dgn ulang alik ke klinik

Dalam pantang. Kalau normal hari 3 keatas dah boleh ber urut. Kalau czer biasanya at least seminggu macam tu kena tunggu

4y trước

Alhamdulillah... Badan jdi ringan lps berurut sbb angin dh byk masuk... Tk sakit... Tpi rasa lgi selesa... Cuma tk boleh la nk urut perut utk naikkn peranakn... Urut badan jelh... First time jgk bersalin czer....

Masa dlm pantang 3 hari berturut lepas balik hosp. Penutup masa hari last pantang 44 hari.

semasa pantang.. x buat hari2. seminggu dlm 3 hari je.. sampai habis pantang 40 hari.

Saya biasa lps keluar hospital esoknya dh start urut 3 hari berturut2....

saya lpas kluar hospital.. esok nya trus urut 3 hari berturut²..

Ms dlm pantang. Klu czer org pggl urut tuk buang bisa 😉✌

Wslm. Beberapa hari slps pantang, depends on package.

Berurut slepas bersalin dan slepas berpantang.