cara@petua

assalamualaikum,,tumpang tanya ada x d cnie mommy² yg ada pengalaman cara @ petua tuk mengubati ank usia 3thun kena cacar air?

2 Các câu trả lời

Waalaikumusalam hi. Anak sy kena masa umur 9 bulan. Sy mandikan dengan air basuhan beras, letak chamomile lotion dari klinik dan bedak sejuk. Selepas seminggu demam & rashes pd badan anak beransur pulih 😀

Xde petua. Biarkan kluar abis lg elok. Pantau suhu anak, elakkan kejadian sawan sbb chicken pox ni high fever sgt². Sapu calamine losen yg diberikan. Cpt kering.