bersalin

Assalamualaikum..tengah hari tadi dah masuk wad..sebab ade kluar tanda lendir campur darah,jalan dah bukak 2cm...due esok 19.6.20 ..doakn sy dipermudahkan segala urusan bersalin...💕 #39w6d

bersalin
123 Các câu trả lời

amin..semoga allah pemudahkn urusan awak besalin..dan mendapat ank soleh dan soleha

Wa'alaikumussalam.. semoga dipermudhkan bersalin dan baby dalam keadaan sihat 😌

Waalaikumussalam, semoga dipermudahkan urusan sis bersalin. Aamiin 🤲🏻

tahniah .. semoga baby membesar dengan sihat ..Selamat berpantang 😊

semoga di permudahkan urusan bersalin awak,semoga selamat ibu dan anak

waalaikumussalam, semoga dipermudahkan semuanya. Allahumma aamiin.

semoga selamat ke dua nye..dn dipermudahkan puan bersalin aamiin

waalaikumussalam moga dipermudahkan segala urusan bersalin sis

due awak sama dgn birthday saya, semoga dipermudahkan ye😘

Waalaikumussalam..smga dipermudahkan urusan bersalin puan..