Buka buku pink

Assalamualaikum Sy nk tye bila buka buku pink tu test HIV suami kne test jgk ke wlpn ank nk msuk no2

7 Các câu trả lời

bawa buku pink anak no 1, salinan ic suami isteri, salinan surat nikah. hiv test tk perlu rasanya. saya tahun lepas anak no 2 tk perlu. tahun ni anak no 3 pun tk perlu juga. ikot kk rasanya

sy mnggu lalu buka bku pink tkde jua suami test hiv . sy jer btw sy pn sis mngndung ank kdua 🤭

Ikut atas kk juga . Sy buka buku 4 hari lepas . Husb kena buat hiv test sekali . Anak no 2 juga .

2mo trước

tq sis kne tgu buka buku pink dlu lah bru thu

Ya saya buka buku pink mmg kk akan check husb juga for hiv test

selalunyaaa tempoh 5tahun hiv test tu utk husband.

sy ank no 3 suami masih cek .

sye smalam dia test ibu sahaja

2mo trước

tq sis