Baby First

Assalamualaikum. sy nk tnya..ibu2 beli pampers apa yg ok dan harga berpatutan untuk newborn?

27 Các câu trả lời

Sy gune drypers touch... Sbb bile bby buang air bsr..dia xmelekat dkt kulit bby klu trlmbat tuka..n bby xkne ruam lmpin... Bli online dkt shopee lg murah dr bli dkt mall..lg berbaloi...😘✌

sy byk apply sample utk smua brand NB.. tp dri awal pregnant mmg decide nak Petpet je.. everything depends pd baby nti la sesuai ka x so samples sgt mmbantu 🤗

5y trước

Tq..

sy beli yg murah je..beli kt shopee..new born mmg byk guna pampers awal2..lg pun xde g mana2..kulit pun x melecet..sy beli yg jenama mikubi..

Petpet..beli kt shopee ada combo nb+s size..baby xlama pkai nb..klu cepat besar nt dh kn tukar s..tp beli kt shopee mmg lg murah dr kedai..

Petpet for me 😁✌ baby NB ni selalu berak sikit waktu ni, kerap tukar pampers 1hari. Jd agak berbaloi la di situ 😛

Pet pet okay.. murah. Tp klau risau boleh kumpul samples dlu. Da pasti bru beli yg besar

Pet pet nb . Sbb bby kerap berak jdi petpet pilihan sye sbb dia panjang tak mudah bocor

drypers atau petpet pn ok..utk newborn xyah bli bnyk sgt sbb bby cpt bsar kn

So far baby sy dah 25 hari almost 1 month, guna drypers n pet pet okay..

Drypers. Sbb baby byk berak mse bru lahir. Kerap tukar pampers