Bleeding 9weeks

YaAllah.. pengalaman menakutkan hari ni.. tiba2 keluar darah banyak.. cepat2 pergi klinik untuk check.. fikiran dah bercelaru.. macam2 dalam kepala.. Alhamdulillah doktor check baby ok 😭 Siap bergerak2 lagi.. jantung pun ok.. Terjadi bleeding sebab sy kurang makan & penat.. angin banyak bergeser dgn kantung.. doktor bagi ubat kuat rahim & minta berehat.. jangan banyak jalan.. solat pun kena duduk.. Jika masih bleeding esok kena terus ke hospital.. Doakan sy ya 😭 #anakfirst

1 Trả lời

sama saya pun harini bleeding sikit 😭 doc dah check okay semua, baby pun still gerak2 aktif lagi… Doc bg saya ubat kuat rahim dan suruh rehat banyak2😔 risau je saya ni… tapi lega sikit sebab dah check condition baby