Betul ke x valid bacaan upt selepas 15minit?

Assalamualaikum... Sy confius..bacaan upt selepas 15minit betul ke x valid?sy delay period 4hari.. Sy pakai iucd..baby sy baru 8bulan.. Sy ada check upt.. 15minit sbelum mmg 1line.. Bila dh dekat sejam mcmtu bru nmpk mcm samar2 sgt...#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

Waalaikumsalam, ya tak valid awak. Ikut arahan pada packaging. Bila dah sejam kemungkinan besar itu evaporation line. Nak tepat cuba guna UPT yang high sensitive macam Clearblue, Dip N Tell.

1y trước

Evaporation line tu kesan air kencing yang dah kering.