masalah lepas bersalin

assalamualaikum...sy baru seminggu bersalin secara normal. masalahnya, selepas bersalin sy x dpt buang air secara normal & terpaksa pasang CBD. nk tanya, ade x mommies lain mempunyai pengalaman mcm sy? kalau ade, berapa lame tempoh nk pulih mcm biasa?

1 Trả lời

waalaikumsalam. saya pernah mengalami masalah macam puan. sebulan lebih jugak sy on CBD. Dr pakar cakap ikut org juga puan. ada yang 2 bulan 3 bulan. inshaaAllah semoga Allah mudahkan urusan puan