Susu yg sesuai utk baby

Assalamualaikum,,susu apa ye yg sesuai utk baby umur 1bln?,sbb ank sy kuat minum susu smpai xckup susu badan...susu badan dh berkurang dh...dia minum xsempat kenyang lepas tu menangis bila susu xkluar...tiap2 hari menangis smpai sy xtahu nk buat apa dh...#pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom #bantusharing

3 Các câu trả lời

Sama kes mcam saya. Urut lancar susu pun tak jalan. Mmng rezeki utk bf anak tak ada sangat. Saya support anak guna susu enfalac. So far anak okay.