czer

Assalamualaikum...siapa kt sini prnh brsalin czer blh crita kn sedikit tntng pnjagaan brsalin secara czer dari segi mknan pnjgaan diri dn sebagainya..sy bersalin secara czer 7 hari yg lps tpi sy rasa nk brjln nk brgerak pom ssah sbb trasa sakit d bhgaian jhitan..blh bgi tips mcm mne pnjgaan besalain secara czer nih? terime kasih

17 Các câu trả lời

Jaga luka, sentiasa kering. Move kan badan jgn biar sedenteri je. Jaga makan berpantang sama je. Just ingat, luka dalam tak heal lagi kita taktau so take care k