Hospital Kluang

Assalamualaikum... Sesiapa ada pengalaman bersalin di Hospital Kluang musim2 covid ni??? Apa yg perlu dibawa n dibuat ye??? Prosedurnya??? Suami of coz xleh teman kan... Tapi azankan anak tu semua cmne ye??? Risau sgt nk bersalin bln 2 2021..

2 Các câu trả lời

Ikut keadaan pn... Setahu saya klu kes tgi dia org akan hantar ke HSI... sblm ni HSNI BATU PAHAT tapi klu penuh dia tolak... So ikut keadaan semasa... Jgn lupa stanby baju baby n buku merah selepas kandungan 34mgu... Segala barang kita sendiri... Klu boleh sudu pun kita bawak sendiri... Saya pengalaman operation so 3 hari tu mmg dah mmg kita duduk hospital... Sediakan lengkap...

Up