keluar darah selepas bersetubuh

Assalamualaikum...saya pregnant 14 weeks.ibu2 kat sini ada x pernah keluar darah selepas bersetubuh?bahaya ke?perlu ke klinik atau jarakkan waktu bersama suami?

1 Trả lời

cuba jarak2 kn waktu brsama.. xpon pantang dulu brsama.. biar kndungan kukuh dulu.. tkot pape jadi nnti.. kalau nk pn, slow2 dan jgn dlm.. mcm sy, scan masa 17w, dkter kata uri dan rahim rendah, nasib la ok je xde pape sepanjang sblm scan tu.. skarang 20w da.. x kerap brsama pn spanjang pregnant.. suami slalu balik lambat dan x terasa nafsu nk brsama.. 😅 jaga kndungan elok2 ya mommy..