Apa perlu saya buat

Assalamualaikum.saya nak Tanya Ada tak ibu2 Yang Ada baby Yang Masih Bayi, nafas berbunyi kruk kruk kruk.tetapi bunyi tidak terlalu Kuat,kadang2 waktu pagi.saya Ada terbaca artikl Asian parents, nafas baby tidak Sama semasa Dalam kandungn Dan selepas lahir,mengambil masa Dalam 4-8 minggu,ada tak ibu2 Yang Ada pengalam mcm ni.saya Ada juga bertanya pada klinik KK semsa check up baby,doc ckp Sama Ada nk pantau dulu atau refer pakar,if refer pakar Akan dimasukn teropong Di hidung.baby saya berusia 1 Bulan 9 Hari. #firstbaby #ingintahu #advicepls

1 Trả lời

sy pun nk bertanya hal yg sama. huhu

2y trước

ya.jika baca artikel tentang bunyi ni.ada sampai yg 1 tahun.tapi baby saya bunyi tak Kuat la.jika bunyi terlalu Kuat mmg kena refer pakar.