Nak tahu produk yg bgus

Assalamualaikum..saya nak bertanya.apa produk yg paling berkesan untuk mengetatkan faraj.. sejak Sya gugur tahun lepas.suami Sya tegur miss v sye dh x ketat..selalu bergaduh dgn hal mcm ni..ada sesiapa boleh membantu Sya. #seriusnanya

1 Trả lời

sis buat senaman kagel? kemut2 bhgian faraj setiap hri? boleh cube kuntum by k.ice, ramai review kata wngi n boleh ketatkan.. tapi sy x pernah cuba laa.. moga slesai masalah sis n suami ye, gaduh hal2 mcm ni mmg boleh bawak mkn ati yg trdalam...