due date

assalamualaikum..sape preggy mom kt sni due date besalin dye 29.2,2020 ?(tahun lompat nie )..sy ikot kan date period jatuh 29.02.20 tp date scan doc ckp hujung bulan 3 ..lari bnyak mngu..nervouse sekejap ?..doa kan saya semoga dpermudahkan segala nya..

1 Trả lời

Kalau due date biasanya ikut scan lg tepat sis. Sy dulu mula2 doctor kira ikut tarikh period, pastu bila next scan, doctor bg tarikh lain yg lagi lewat. Sy punya beza dalam 3 minggu. Dah lepas2 tu memang bila scan, progress bby tally dgn usia dia yg ikut scan tu.

5y trước

Biasanya mcm tu la kan sis. Sy ank 1st ni. X tau lg tp tgok org2 sekeliling mmg bersalin awal dr due.