Mengandung 27 minggu 5 hari

Assalamualaikum,ptg kelmarin dalam pukul 4 saya jatuh dkt dpur sebab lincin tapi tak ada pendarahan apa2 sampai skrg,cuma hari ni ja sakit badan sbb jatuh ,disebabkan tak ada pendarahan apa2 saya tk pergi klinik ..okay ke Klau Mcm tu ? #ingintahu #firstmom #bantujawab #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Baby gerak active tak? Kalau baby dah gerak slow kena pergi klinik. Saya pun pernah tergelincir bilik air. Even saya sempat adjust landing supaya jatuh tak kena perut, saya tetap pergi klinik. Sebab kita taktahu keadaan dalam rahim macam mana. Mungkin takde pendarahan, tapi baby mungkin shock or apa apa. Kena check kot uri terpisah ke apa ke

Ok je pergi klinik check apa patut.