Terjatuh ketika 32w

Hi mommies! Ada tak sesiapa pengalaman terjatuh melentang dlm toilet, smlm jatuh tapi so far tkde pendarahan/ pecah air ketuban. Baby active juga. Just sakit gila dekat belakang sbb jatuh terhempap. saya just dibagitahu utk dtg ke hospital klau baby kurang gerak dan ada pendarahan/pecah air ketuban. Tapi so far, alhamdulillah baby gerak okay. Cuma mak nya sakit sakit blkg 😂

2 Các câu trả lời

Saya jatuh depan toilet sbb lari nk selamatkan anak. Depan toilet tu penuh air melimpah..sy ms tu 5-7 bulan kot..jatuh terduduk sbb licin kan..alhamdulillah baby ok lepas check klinik..esoknya bdn sakit2 😅😅😅

8mo trước

Sy pn risau jugak ms tu. Tp doktor tu smbil scan smbil dia cerita dia pn selalu jatuh😩😩 so sy mcm ok sikit. Tp papepun monitor pergerakan baby ok

Saya jatuh longkang 28 W so far baby mengeras kjap, sbb sakit , TAPI XDA apa ii pon