16 mggu Pregnant

Assalamualaikum..,normal ker sy kadang2 je dpt rasa tendangan baby,kdg2 dlm 1 hr or 2 hr x rasa,normal ker sis,tlg sape2 bantu sy. #ingintahu 😰 #pleasehelp #1stimemom

4 Các câu trả lời

16mgu agak awal lg, nnti tgu 20minggu lebih gerakan akan makin consistent. By 28weeks maybe kena start kira gerakan, kena cukup 10 gerakan.

3y trước

Tq awk..lega rasanye..

16 minggu memang masih awal. Kadang rasa kadang tak. Masuk 20 minggu nanti akan makin kuat boleh rasa

3y trước

Moga dipermudahkan semua InshaAllah 🌸

@Hana Sham kandungan ke 4 gugur smua tu masa brp mggu

3y trước

Yg pertama 22 mggu,yg ke 2 7 mggu,yg ke 3 8 mggu n yg ke 4 10 mggu

normal, 16m, baby kecil lg

3y trước

Tq awk..rasa lega dh