Serah diri

Assalamualaikum..nk tnya pda mnggu ke brp nurse bgi tarikh serah diri..ka serah diri klw ad masaalah

4 Các câu trả lời

Waalaikumussalam, depend awak. Setiap orang tak sama. Ada yg serah diri sebelum due date sebab ada kencing manis atau darah tinggi. Ada yg serah diri on 41 weeks sebab overdue. Setiap orang tu berbeza weeks dia, dan berbeza reasons dia. Semoga dipermudahkan urusan ye awk. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

W’salam..macam saya edd 1/11..tapi kena serah diri on 31/10 if takda tanda2 nak bersalin sebab ada gdm..apa2 pun depends on masalah puan semasa pregnant..moga dipermudahkan semuanya buat puan dan baby..😊

Kalau xde msalah rsenye sakit bru g serah diri la..tapi kalau ade gdm mmg 38w dah kne bsalin..

depends pd situasi