Haid lambat

Assalamualaikum..nk tnya kita da 4 hri lewat haid ada peluang utk hamil ke?#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

10 Các câu trả lời

Waalaikumsalam. Selagi tak datang period selagi tu ada peluang untuk hamil. Tapi kena ingat lewat period tak semestinya hamil. Nak tau hamil atau tak, buat upt saja. Kalau positif Alhamdulillah hamil. Kalau negatif jangan sedih. Next time cuba lagi. Semoga ada good news untuk sis 😊

nasihat saya tunggu dulu lewat 7 hari then test upt.. kalau -ve jugak tunggu lagi seminggu then repeat test. selagi tak period selagi tu ada peluang. tp kalau lama sgt gap tu mungkin hormon. nak test upt kena redha dengan keputusan upt tu. jgn give up kalau -ve okay ❤️

sy x pnh lewat² klu date period ni . biasa akn awl 10 or 5 hari. jd klu sy lewat sehari pn dh risau . check upt, positif.. HAHAHA ank sy bru 7m yg sulong.. habesss

beli pregnancy test clear blue untuk confirm pregnant or tak, semoga ada rezeki untuk awak. aamiin

insyaallah ada, tapi tak semestinya bila dah lewat period baru blh jd ada peluang pregnant..

1y trước

tp if tak bersama suami (sperm sihat tak bertemu ovum sihat) lewat bln2 pun takde peluang😅

Saya dulu lewat 4 hari buat UPT negative then esoknya period hahaha 🤣🤣

sy lewat 2 hari je sis..tgk2 pregnant. ank kedua🤲.. alhamdulillah

mcm sye,, sye tunggu smpy lewat 7hry..bru sy check upt🤗

x tahu.. buat upt je

try upt