Obat tebalkan dinding rahim

Assalamualaikum,nk tanya ad x tips atau ubat ape" yg boleh tebalkan dinding rahim,hari ini D12 scan tgk telur Alhamdulillah 3biji besar,tp dinding rahim tipis 0.7cm je, dokter nak 0.8cm ++, jdi IUI cycle ni cancel sbb dinding rahim nipis 😭... Dokter suruh bersama mcm biasa dulu, mcm mn nk tebalkan dinding rahim tu?😭 Mana tau boleh pregnant bulan ni tanpa buat IUI😭😭... Tp dokter xde bagi ubat" ap, dia bagi ubat clomid je untuk next cycle 😭 Please tolong saya😭...

2 Các câu trả lời

sis better pergi join group TTC hamil di Facebook..bnyk information Dan tips dari org2 yg berpengalaman disana

5mo trước

Baik tq sis,..