FM brand Enfalac A+ to let go

Assalamualaikum.. Nak letgo susu Enfalac A+ Reason anak saya x sesuai dgn susu ni.. ? Yg ni sekotak ade 4 pek.. tp da pakai 1 pek.. So ade 3 pek lg xbuka.. fresh lg ? Expired date : 03/07/2020 Nk jual harga RM 220 termasuk postage.. Mur mur je ? Kotak defect sket sbb da buka kan ??? Klu berminat pm ye ??

FM brand Enfalac A+ to let go
2 Các câu trả lời

ank sye minum ni ok alhamdulillah tp dh x bg sbb dye dh x minum dkt botol , skng DF . kalau x dh blh beli 😅

5y trước

Hehe.. ank sy xsesuai.. tp ni da xde da.. da bg dkt ank buah..

Enfalac tak okay ke?

5y trước

Anak sy minum masa dia lahir sampai sebulan. Topup susu badan. Tp lepas sebulan da fully bf. Enfalac ni ok dgn anak sy. Kena test dulu dkt anak