admit czer

Assalamualaikum,morning semua mommies.. Pagi ni sy akan menjalani operate czer. Di sini sy ambil kesempatan ingin mohon maaf sekiranya sy ada salah ckp atau terksr bhs dlm post sy sebelum ni. Doakan operation sy berjln lancar dan dipermudahkn segala urusan..aamiin

admit czer
47 Các câu trả lời

Aamiin...semoga sis & baby sehat kedua2 nya dan dipermudahkan segala urusan... Jaga diri sis♥️♥️

Waslaam..in Shaa Allah smua dipermudahkan..in Shaa Allah Allah akan jga..

Semoga dipermudahkan segalanya aminn aminn aminn... banykkan zikir ☺

Semoga dipermudahkan segala urusan dan baby sihat.. Aminnn.. 😊

Amin... Semoga semuanya dipermudahkan urusan sis dgn lancar...

Semoga segalanya dipermudahkan ..semoga ibu dan bby selamat...

Semoga dipermudahkan segala urusan. Moga puan dgn bby selamat

Semoga di permudah kn, ibu dan baby sihat dan selamat...

Semoga Allah permudahkan urusan..selamat semuanyaa.

Semoga dipermudah kan dan selamat berpantang 🌸