15 minggu(GDM)

Assalamualaikum,mintak maaf,sapa2 ada tahu tak mcm mana sebenarnya nak control gula in pregnant???saya ada masalah GDM,saya skrg cuma ambil ubat sahaja,tapi bila saya makan ubat gula still tinggi 7.5 mcm tu,so every 2 week saya terpaksa pergi klinik now doktor nak suggest saya utk insulin tp control my GDM tapi saya takut sbb first baby pernah gugur sbb insulin atau sbb lain saya xtahu,so boleh x bagi saya cadangan atau pendapat????terima kasih....#mommybuntu #secondbaby

15 Các câu trả lời

Sekarang sis berapa bulan? Cuba sis share sikit macam mana pemakanan harian sis? Mungkin dari situ boleh tahu.. Share ja dlu