share2

Assalamualaikum,minta tolong smua..nk mohon pencerahan..saya period dh 3 hari,sehingga hari ini darah saya keluar coklat je..itu pun setitik 2..adakah saya dikategorikan sebagai bunting pelanduk.

4 Các câu trả lời

kdg2 kena tgk jgk drh yg keluar tu cukup ke tak 24jam sbb kalau tk cukup dlm masa 15h 15malam maka ia bukanlah darah haid.. bukan apa takut yg keluar tu darah fasad(rosak) kalau sis mengandung kena refer doktor terus seeloknya takut2 darah tu ada sebab2 tertentu kenapa dan mengapa dia keluar..

Sepanjang tiga hari tu mmg titik2 coklat je ke? Myb boleh try upt utk konfemkn. Klu negatif, myb drh xlancar tu sis.

Darah lame tu yg xkluar hbis sblum ni...biasenye sbb time period kuat minum ais

Try buat test..lau naik 2 line laupun smar terus g clinic..